Team

Ons behandelteam

Dhr Drs F.Sadeghi, Msc. Tandarts Endodontloog

Farshid Sadeghi heeft de opleiding tot tandarts-endodontoloog in 2002 aan het ACTA (Acdemisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) afgerond en sinds 2009 in Heemskerk gevestigd. Naast zijn verwijspraktijk behandeld hij onze patienten voor de wortelkanaalbehandelingen.  Voor meer informatie kunt u zijn website www.endoheemskerk.nl bekijken

BIGNUMMER 89049050102

Mv. Drs.M.Shayestenejad . Tandarts

Begin 2010 ben ik afgestudeerd aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) in Amsterdam. Tijdens de opleiding heb ik mij, vooral in Esthetisch tandheelkunde en kindertandheelkunde mogen ontwikkelen.

Hiervoor heb ik  Psychologie gestudeerd aan UVA te Amsterdam. Met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding heb ik geduld en neem ik meer tijd voor angstige patiënten, zodat onze patiënten zonder angst goede tandheelkundige zorg kunnen krijgen.

Ik laat mij regelmatig bijscholen zowel in binnen als buitenland om van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op de hoogte te zijn. Wij geloven in de moderne zorgtechnieken en behalen daarmee de hoogste zorgkwaliteit.

BIGNUMMER 69913469602

 

Dhr Drs F.Sadeghi, Msc. Tandarts Endodontloog

Dhr Drs F.Sadeghi, Msc. Tandarts Endodontloog

Farshid Sadeghi heeft de opleiding tot tandarts-endodontoloog in 2002 aan het ACTA

Mv. Drs.M.Shayestenejad

Mv. Drs.M.Shayestenejad

Ons team streeft ernaar om u op uw gemak te laten voelen in ons praktijk.

Wij zijn van mening dat goede communicatie een belangrijke sleutel is tot een prettige en langdurige relatie tussen ons en onze patiënten.

Mv.D.A.M.Otten de Graaff

Mv.D.A.M.Otten de Graaff

Mv.P.A. Van Dame-Romero Fuster

Mv.P.A. Van Dame-Romero Fuster

2017 - All Rights Reserved By Tandartspraktijkbroekpolder.nl

Adres: Ameland 9 1967 EB Heemskerk Tel. 0251-829936 info@tandartspraktijkbroekpolder.nl