Voor Patiënten

Spoed en pijnklachten

Heeft u buiten openingstijden last van een acute zwelling of otsteking of een ongeval waarbij spoedeisende mondzorg nodig is dan kunt u contact opnemen op onderstaande telefoonnummers.

 

Mondzorgpoli
(SpoedeisendeMondzorg&Tandheelkunde)
1066 EC Amsterdam
TBB (tandartsbemiddelingsbureau)

Tel. 020 303 4505

Nota en Famed

Fa-med regelt het versturen en innen van rekeningen voor onze praktijk. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het digital factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, huisartsen en fysiotherapeuten.
Veel rekeningen worden door Fa-med direct naar uw zorgverzekerar doorgestuurd. Daar merkt u niets van. Voor kosten die niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd kunnen worden, ontvangt u van Fa-med een rekening.
Voor vragen over een rekening kunt u terecht op de website  https://notavanfamed.nl/  of via 0900-0885 .

Tarieven

Onze rekening is opgebouwd uit de verrichtingen tijdens de behandeling, bij ieder verrichting staat een code en de behandeldatum.
We hanteren de door de Nederlands Zorgautoriteit (NZa) vastgestelde tarieven en codes.

Klachten
Uw mening telt

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Met uw reactie kunnen wij onze zorg en service verbeteren. Wij zien uw suggesties of complimenten graag tegenmoet.

Klacht?

Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. U kunt dan een schriftelijke klacht indienen bij uw tandarts. In de meeste gevallen zal een gesprek tussen u en uw tandarts genoeg zijn. Indien we gezamenlijk niet tot een oplossing kunnen komen, dan kunt u uw klacht indienen bij de KNMT, de beroepsvereniging waar deze praktijk bij aangesloten is. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan bemiddelen. Met als doel een oplossing te vinden.

Afspraken

Ons e-mailadres is niet te gebruiken voor het maken wijzigen of afzeggen van afspraken.

AFSPRAAK WIJZIGEN: indien u onverhoopt een afspraak  moet winzigen dient u  dit minimaal 48 uur van te voren, telefonisch te doen, anders wij genoodzaakt de afgesproken behandeltijd bij u in rekening te brengen. Dit omdat de voor u gereseveerde behandeltijd niet opgevuld kan worden.

2017 - All Rights Reserved By Tandartspraktijkbroekpolder.nl

Adres: Ameland 9 1967 EB Heemskerk Tel. 0251-829936 info@tandartspraktijkbroekpolder.nl